All posts by Lucas Klimat

Du har ikke en fed tøjstil, bare fordi du går i dyrt tøj!

Hvor går grænsen for hvor mange penge, man skal bruge på tøj, hvornår er det for dyrt, hvornår har man for meget af det dyre tøj og hvornår er man et “hypebeast”?

Selvom det for mange unge er vigtigt, hvad man har på, er det blevet lidt for meget med dyre designer brands, som Acne, Stone Island, Gucci og Palace.

Den eneste måde at få fed stil er at købe produkter fra de dyreste brands. Hvis man gik forbi en person på gaden med en acne sweatshirt, der manglede logoet eller tekst, hvor der stod acne, så ville du aldrig stoppe op og tænke, “Sikke en fed sweatshirt han har”.

På mange punkter er en fed tøjstil bare at gå i dyre designer brands, selvom du kunne sætte billigere outfits sammen, som egentlig ville se bedre ud, end at have en hoodie på, med teksten “supreme” foran.

Det er ærgerligt, da mange unge uden at vide det, falder i fælden og, køber en masse dyrt tøj, fordi de tror det er sådan, man får en fed tøjstil. Desværre ender de allesammen, som en flok hypebeast’s (En person der kun går i hypede og dyre mærker, for at få noget anerkendelse.)

Jeg kan også indrømme, at jeg selv er faldet i fælden. Jeg har da selv lidt dyrt tøj, og jeg følger også med på facebook sider, hvor der bliver solgt tøj fra dyre mærker, men det meste af mit tøj er alligevel købt fra sider, som zalando, streetammo og jack and jones.

Jeg har intet problem med at købe et par trøjer fra de dyre mærker, så længe det ikke er det eneste jeg går i. Det bliver for meget, når man kun går i dyre mærker, for at få anerkendelse.

Jeg ville ønske der var flere, som gik op i at sætte tøj sammen, som så anderledes og originalt ud, i stedet for kun at gå i de samme dyre mærker, fordi det er sådan en fed tøjstil ser ud….

Mine “finds” i August

I August har især en kunstner gjort sig bekendt, nemlig Lil pump.

I løbet af August har jeg fundet en masse nyt musik.

Disse sange har været meget populære på min playliste:

D. Rose – Lil Pump

Gucci Gang – Lil Pump

Flex Like Ouu – Lil Pump

Next – Lil Pump

Killamonjaro – Killy

Distance – Killy

Myself – NAV

T-shirt – Migos

That Far – 6LACK

De fleste af sangene er fra Lil Pump, men en anden rapkunstner er også sneget sig ind.

Der er 2 kunstnere jeg vil opfordre til at tjekke ud. Killy og 6LACK. De kan begge høres på spotify, men det er kun 2 af Killy’s sange der er på spotify, ellers skal man på soundcloud for at finde hans sange.

Hvis i er interesserede i at finde min spotify playliste, så kan i finde den her: https://open.spotify.com/user/11124503883/playlist/3DS1L3BlaBRijsTQC6jWTh

Min playliste indeholder kun rapmusik, og opdateres næsten dagligt. Den indeholder ældre rap og nyere rap, så den burde være noget for de fleste rapfanatikerer.

 

Hvem er jeg?

 

Mit navn er Lucas Klimat, jeg er 16 år gammel.

Jeg går på himmerlands ungdomsskole, en efterskole tæt på Aars. Jeg valgte et år på efterskole for at få et fedt år, møde nye mennesker, skabe nye bånd og forbedre mig socialt.

Når jeg ikke er på efterskolen, bor jeg i Silkeborg med min familie bestående af 2 mindre søskende, på henholdsvis 6 og 12 år.

Jeg har valgt at starte en blog om musik og tøj, da det er 2 ting jeg har en stor passion for.

Udover min passion for musik og tøj, træner jeg også, og har spillet håndbold i mange år.